Let at lave. Lav pris. 4 personer. Forret Frokost. Arbejdstid: 20 min.
# Ingredienser
til Torskerognscanapé, røget
400 g blød, røget torskerogn
Tilbehør:
1 løg
4 skiver rugbrød
smør
1 citron
1 dl cremefraiche
peber
*
Sådan laves Torskerognscanapé, røget
1. Befri torskerognen for hinden, evt. ved at grave rognen
ud med en ske.
2. Ælt rognen let med en gaffel.
3. Pil løget og hak det fint.
4. Udstik cirkler af rugbrødsskiverne, så store som muligt.
Rist dem evt. let.
5. Fordel cremefraiche og rognen på brødet og server hakket
løg og citronbåde til.
Husk peber på bordet, salt er i reglen overflødigt.
Tips: Lav en fordybning i midten af torskerognen og
læg en rå æggeblomme i.
Og server også kapers til.
Røget
torskerognscreme:
200 g røget, skindfri torskerogn moses og blandes med 150 g
flødeost eller kvark.
Bland klippet purløg i og smag til med citronsaft.
Server på ristet rugbrød.
Eller fyld cremen i halve, udstenede avocadoer. Se Avocado.
Røget torskerogn som
i Belgien:
Fjern hinden fra 400 g røget torskerogn.
Rør den med 3 æggeblommer, 4 spsk olie og 1-2 spsk
citronsaft.
Vend 2 spsk kapers i sammen med 2-3 spsk finthakket løg.
Krydr med salt og peber.
Server ristet brød til.
Se alle de bedste opskrifter med Torskerogn
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------