En fransk bistroklassiker evt med samme tilbehør som til en tatarmad
evt. suppleret med syltede rødbeder og agurker. Her serveret med en frisk salat
2 personer. Er du
alene så halver ingredienserne. Arbejdstid: 20 min.
# Ingredienser
150-200 g tatarkød
(hakket, magert oksekød)
1 frisk eller
pasteuriseret æggeblomme
2 tsk grov sennep
1 spsk rødløg
2 tsk kapers
2 cornichoner
1 tsk worcestershiresauce
2 skiver groft rugbrød
salt og friskkværnet
peber
Tilbehør: små
salatblade
* Tilberedning
1. Rør kødet sammen
med æggeblomme, sennep, finthakket rødløg, kapers, finthakkede cornichoner og
worcestershiresauce.
2. Form to flade bøffer
og læg en på hver rugbrødsskive.
Krydr med salt og
peber.
3. Server retten med
lidt friske, sprøde salater.
Se alle opskrifter med salat HER
Se alle de bedste opskrifter med Tatar
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.