Frokost. Arbejdstid: 30 min. Let at lave. Mellem pris. 4 personer.
# Ingredienser til
Sildesalat, røget
3-4 røgede sild
1 salathoved
3-4 kogte kartofler
2 modne tomater
½ salatagurk
1 bdt purløg
Marinade:
6 spsk olie
2 spsk vineddike
salt og peber
*
Sådan laves Sildesalat, røget
1. Befri sildene for hoved, ben og skind og pluk dem i mindre
stykker.
2. Skyl salaten, befri den for grove blade.
Slyng eller tryk den tør.
For en skål med salatbladene.
Pil kartoflerne og skær dem i skiver.
Skær tomaterne i både og agurken i halve skiver.
3. Fordel sild, kartoffelskiver, tomat og agurk herpå.
Drys fintklippet purløg over.
Marinade:
4. Rør olie og eddike sammen og krydr med salt og peber.
Hæld marinaden over og server straks med Rugbrød eller Knækbrød, svensk
til.
Tips: Salaten kan også laves helt enkelt: Læg de delte
sild på et fad sammen med hakkede, hårdkogte æg og hakket rødbede.
Drys med fintklippet purløg og hæld marinaden over.
Se alle de bedste opskrifter med Sild
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------