Logo

Croque Monsieur - parisertoast

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Croque Monsieur - parisertoast

 

Om vinteren er det skønt med en varm sandwich til frokost. Du kan stege sandwichen på en pande på komfuret eller bruge en toastmaskine, hvis du har sådan en

Arbejdstid: 10 min. Stegetid: 5 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Croque Monsieur:

4 skiver toastbrød

25 g smør

4 skiver ost, fx Gruyere ost

2 skiver skinke

evt. dijonsennep

Tilbehør: salat

*

 

Sådan laver du Croque Monsieur:

Skær skorperne af brødet og smør det tyndt med smør.

Læg det sammen med ost og skinke - smør evt. lidt sennep på skinken.

Steg sandwichene gyldne på en pande med smør ca. 2 min. på hver side.

Server straks med grøn salat.

 
TIPS: Croque Monsieur - på dansk parisertoast - kommer fra Frankrig, hvor den kendes som en croque-monsieur. Den oprindelige franske udgave består af to skiver toastbrød med ost og skinke mellem brødskiverne og stegt på en pande eller grillet i en ovn. Den serveres normalt også med smeltet ost på toppen. Der findes også en Croque Madame.

 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 5.509 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her