Logo

Amerikansk kylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Amerikansk kylling

 
Ovnstegt kylling er den hjemmelavede udgave af Kentucky Fried Chicken, som de fleste af os nok kender. Denne opskrift er superlækker og et hit hos hele familien
Til 4 personer. Tilberedningstid: ½ time. Stegetid: 50 min. Ikke fryseegnet

 
# Ingredienser
2 kyllinger a 1000 g eller 1 stor poulard
1½ dl fløde

1 spsk citronsaft
2 tsk worcester sauce
2 fed hvidløg

2 tsk paprika
50 g rasp
3-4 salvieblade el. 2 tsk tørret
salt og peber

50 g smør

 
* Tilberedning
1. Del de istandgjorte kyllinger eller poularden i portionsstykker.

 
2. Bland fløden med citronsaft, worcestersauce, knuste eller finthakkede hvidløgsfed samt paprika.
Bland raspen med du finthakkede salvieblade og kom lidt salt og peber i.

 
3. Vend først fjerkræstykkerne i flødeblandingen derefter i raspblandingen.

 
4. Læg fjerkræstykkerne i et ovnfast fad, der er smurt med lidt af smørret.
Fordel resten af smørret over kødet.

 
5. Sæt fadet i ovnen ved 200 °C i 45 min.
Server bagte eller råstegte kartofler til.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (8 stemmer)
Siden er blevet set 11.504 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her