Logo

Røget laks med grøn røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget laks med grøn røræg

 

Sæt smag på røræggen med en blanding af friske krydderurter. Nemt og lækkert og perfekt til røget laks. Retten er også god til brunch eller som forret.

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: ca. 5 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Røget laks med grøn røræg:

150-200 g ferskrøget laks (skiver)

 

Grøn røræg:

3 æg

¾ dl piskefløde

1 spsk persille (hakket)

et drys salt

10 g smør

purløg, basilikumblade og dildkviste

sort peber

Tilbehør: brød

*

 
Sådan laver du Røget laks med grøn røræg:
Pisk æggene sammen med fløde, persille og salt.
Smelt smørret på en slip let pande ved svag varme.
Hæld æggemassen på og skrab æggemassen fra bunden med en spatel nogle gange.
Tag panden af varmen, når æggemassen er næsten stivnet, den bliver fastere ved eftervarmen.
 
Anret røræg på midten af to tallerkener og læg skiver af røget laks rundt om.
Drys med en blanding af krydderurter: purløg, basilikum, dild og friskkværnet peber.
Server med brød.,
 
TIPS: Røræg bliver blødere og mere glat i konsistensen, når den tilberedes ved svag varme. Lad den ikke få mere varme, end at den akkurat stivner tag - den af panden, mens den stadig er en smule flydende.
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 20.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her