Denne æggekage er både hurtig og en lækker ret, der kan
serveres både til morgen, middag og aften. Æggekagen laves i ovn med parmesan og salat.
Frittata al
radicchio di Treviso
4 Personer
# Ingredienser
2 blade radicchio
salat
4 æg
50 g parmesan
salt
2 spsk olie
1 spsk vineddike
* Tilberedning
Skær et af
salatbladene i små stykker og bland det med æg,
parmesan, salt og
olie.
Hæld lidt olie på en
varm pande/fad og sæt fire forme oven på.
Fordel
æggeblandingen i formene og sæt panden i ovnen i 5 min ved 200 °C.
Skær æggemassen fri
af formene, og pynt med det sidste salatblad
som skæres i lidt
større skiver og blandes med olie, salt og vineddike.
Se alle de bedste opskrifter med æggekage
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.