Logo

Nordsøreje - Pandalus borealis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Nordsøreje - Pandalus borealis 

 
Nordsørejen er, i modsætning til fjordrejen, der lever på lavt og stille vand, en dybhavsreje. Et 5-10 cm langt krebsdyr, betydelig grovere i struktur og smag end sine fjordgående slægtninge. Den lever på dybt vand i Skagerrak, i det nordlige Atlanterhav og ved Grønland. Fiskerne koger dem om bord, så de holder til hjemtransporten.

 
Nordsøreje, norsk reje, dybhavsreje eller grønlandsk reje det er samme reje, der forsynes med navnet på fiskestedet. De fås konserverede og frosne med og uden skal.
Se også Fjordrejer og Kinarejer.

 

Se alle de bedste opskrifter med Rejer

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her