Logo

Mozzarella – se nu Kogebog.dk 🎯

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mozzarella – se nu Kogebog.dk 🎯 

 
Mozzarella er en blød, hvid ost med en mælkeagtig og lidt sødlig smag. Mozzarella lavet af mælkeblandinger. Mozzarella er flere italienske friskoste: mozzarella di latte di bufala er lavet af upasteuriseret bøffelmælk mozzarella di bufala campana er lavet af vandbøffelmælk fra den italienske provins Campania mozzarella fior di latte er lavet af frisk pasteuriseret eller upasteuriseret komælk.
Den spises ofte frisk i Italien - hvorfra den stammer - i enkle salater med tomater og oliven. Men mozzarella er dog mest brugt som ostefyld på pizza, lasagne og sammen med basilikum og tomater i skiver i capresesalat.

 

Se opskrifter med Mozzarella

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv også Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.019 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her