Logo

Makaroni

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Makaroni 

 
Makaroni er et (tørret) dejprodukt bestående af mel, (æg), salt og vand, kørt gennem en maskine, så det fremstår som millimeter-smalle rør. Makaroni var nok danskernes første møde med den italienske pasta (pasta betyder dej og pasta asciutta betyder tørret dej), og sandsynligvis også den første pasta, italienerne selv fremstillede.

 
Nu om dage findes der et utal af pastaprodukter, men makaronien er klassisk. Det er vigtigt at købe god makaroni, det vil sige en makaroni lavet af durum-hvede. Så står der pasta di pura semola di grano duro på pakken. Det er en makaroni, hvis basis er den inderste, faste frøhvide af solmodnet hvede.

 
Pakkemakaroni skal i reglen koge 10-12 min., men det skal stå på emballagen, og da det kan variere lidt, er det klogt at se sig for. Pasta må gerne have »bid«, men ingen hård kerne.

 

Se de bedste opskrifter med Makaroni

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.

Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.736 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her