Logo

Hasselnød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hasselnød 

 
Hasselbuskens frugt, Corylus maxima og Corylus colurna, på dansk hasselnød, ses hyppigt vildtvoksende, men den dyrkes også herhjemme. Om efteråret ses den friske nød med eller uden haser hos grønthandleren, men man bør vente til oktober, hvis man vil have en fuldt udvokset kerne. Har man adgang til mange hasselnødder, kan de opbevares svalt og luftigt - uden haser.

 
Vi importerer også nødder fra Italien. Det er gode nødder fulde af kerne. Deres af og til lidt rødlige farve stammer fra det poleringsmiddel, der skal gøre dem kønne og blanke. Vær opmærksom på, om importerede hasselnødder er fra »i år«. Man kan være uheldig at komme ud for en rest fra året før. Spørg i forretningen.



Hasselnød 
Friske hasselnødder egner sig ikke til bagning. De er for våde. Frysning forringer, og tilrådes ikke.

 
Se de bedste opskrifter med Hasselnød
 

Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.678 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her