Logo

Bagepulver

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagepulver

 
Bagepulver er et kemisk hævemiddel. Det er en blanding af natriumbikarbonat, også kaldet tvekulsurt natron og et kaliumsalt (kremortartari).
Bagepulver skal blandes med hvedemel og/eller andre tørre ingredienser, før det blandes med væden.
Det udvikler luftarten kuldioxid, der får dejen til at hæve og blive let, en proces der starter, i samme øjeblik bagepulverdejen møder ovnvarmen.
Dej med bagepulver må ikke stå og vente for længe, så nedsættes bageevnen. 
Opbevar bagepulver tørt og lufttæt.

 
Se de bedste opskrifter med Bagepulver  

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.382 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her