Logo

Ål, flåning og rensning af

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ål, flåning og rensning af



Ål, flåning og rensning af 

1. Skær hovedet næsten af fra undersiden (bugsiden), men pas på ikke at skære helt igennem.


Ål, flåning og rensning af 

2. Tag om hovedet med et stykke groft (sække)lærred og kræng skindet helt af.


Ål, flåning og rensning af 

3. Klip finnerne af mod stråleretningen.


Ål, flåning og rensning af 

4. Skær gattet (numsen) bort.

Skyl ålen ren indvendig under rindende, koldt vand.

 

Se de bedste opskrifter med Ål

 
Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 4.201 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her