Logo

Spaghetti med tre slags ost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spaghetti med tre slags ost

 
Præcist afstemt og særdeles delikat: En mild mascarpone, en aromatisk gorgonzola og en pikant parmesanost svøber sig omkring spaghettien - en succes opskrift
Til 2 personer 💖 Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.

 
# Ingredienser
200 g spaghetti
½ bundt persille
75 g mascarpone
100 g gorgonzola
salt og peber
30 g reven parmesanost
 
* Tilberedning
1. 200 g spaghetti koges efter brugsanvisningen i letsaltet vand.

 
2. I mellemtiden hakkes ½ bundt persille groft.
75 g mascarpone smeltes på en slip let-pande ved middel varme.
100 g gorgonzola smuldres og tilsættes mascarponen.

 
3. Vandet hældes fra spaghettien, men gem lidt af kogevandet.
Kom spaghettien på panden.
Der krydres med salt og peber. og efter behov blandes 2-3 spsk af kogevandet i.
30 g reven parmesanost og persillen vendes også i.
Serveres straks.

 
Energi pr. portion: 29 g protein, 41 g fedt, 70 g kulhydrater = 768 kcal (3218 kJ)

 
Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her