Aftensmad Hovedret. Arbejdstid: 10 min. Stegetid: ca 5 min. Skal hvile: 2-3 min. Let at lave. Høj pris. 3-4 personer.
# Ingredienser
til Skinkemignon
1 skinkemignon (350-400 g)
salt og friskkværnet peber
2 dl vin eller bouillon (evt vand)
*
Sådan laves Skinkemignon
1. Skær skinkemignonen 2½ cm tykke skiver.
2. Bank dem med håndroden og krydr let med peber.
3. Brun smørret på panden og steg kødskiverne gyldne, ved
svag varme, ca 2½ minut på hver side.
4. Tag kødskiverne af panden og læg dem på et varmt fad.
Drys lidt salt på og dæk dem med alufolie.
Lad dem hvile et par min., så når varmen at fordele sig, og
saften løber ikke ud.
Kog panden af med vin/bouillon og hæld pandeskyen ved
mignonskiverne.
Tips: Smørsauterede kartofler drysset med persille
kan serveres til.
Eller fx Icebergsalat
og spinatblade, smørdampede eller Kartoffel-courgettefad.
Skinkemignonen er skåret af låret (skinken) og er det samme
stykke, som hos kalven hedder lårtunge.
Se alle de bedste opskrifter med Skinke
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode
smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------