Sandwich med lækker æggesalat med kvark, et strejf af karry
og dijonsennep. Fyldet består også af blegselleri og rød peberfrugt. God til
frokost. Se opskriften her.
2 personer. Er du alene så halvér ingredienserne. Arbejdstid: 15 min
# Ingredienser
2 spsk mayonnaise (5 %)
2 spsk kvark (1 %)
1 tsk dijonsennep
¼ tsk karry
salt og peber
2 hårdkogte æg
2 stilke blegselleri
½ rød peberfrugt
4 skiver groft sandwichbrød, 2 kerneboller eller 2 grove
pitabrød
2-4 salatblade
* Tilberedning
1. Rør mayonnaise og kvark godt sammen med sennep, karry,
salt og peber.
Tilsæt hakket hårdkogt æg og de øvrige hakkede ingredienser.
2. Server æggesalaten i boller eller mellem brødskiver med
salatblade.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.