Nøddebrunt, smeltet smør, som derfor hedder nøddesmør, er et herligt krydderi til vinterretter. Prøv bare - Du får succes med denne opskrift
Til 2 personer. ❤
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 20 min.
# Ingredienser
2 tomater
50 g rucola
250 g rigatoni
50 g smør
2 spsk hvid balsamico
peber
reven parmesan
* Tilberedning
1. Tomater skæres i kvarte, udkernes og hakkes.
50 g rucola skylles og slynges tør.
2. Rigatoni koges efter anvisningen på pakningen.
3. 3 minutter før kogetiden er forbi smeltes 50 g smør i en pande,
som brunes ved middel varme. Tomaterne tilsættes.
4. Spæd med 2 spsk hvid balsamico og drys peber i med rund
hånd.
Hæld vandet fra pastaen, vend den sammen med rucolaen i
tomatsmørret og drys reven parmesan over.
Energi pr. portion: 17 g protein, 24 g fedt, 93 g kulhydrater
= 662 kcal (2776 kJ)
INFO: Rigatoni er en form for rørformet pasta med
forskellige længder og diametre med oprindelse i Italien. De er større end
penne og undertiden let buede.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.