Labre pølser i ris, ærter og dejlig sauce er simpelthen en
vinder i ethvert land. I bedste cajun-stil tilberedes retten i én gryde, så det
er hurtig og god mad...
Til 4 personer.
Tilberedningstid: 25-30 min.
# Ingredienser
1 lille løg
20 g smør
1 kvist timian
3 dl lang kornet ris
3 dl bouillon af
terning
6-8 pølser fx wiener eller frankfurter
250 g frosne ærter
1 dl piskefløde
salt, peber fra
kværn
* Tilberedning
1. Pil og hak løget,
der svitses i smør i en gryde. Drys timian over.
2. Tilsæt ris og
bouillon og lad det hele småkoge under låg og ved svag varme i ca. 12 min.
(Du kan også bruge lynris
til denne ret).
3. Tilsæt pølser i
skiver og de frosne ærter.
Lad retten snurre
under låg i ca 10 min.
Rør fløden i og smag
retten til.
Serveres direkte fra
gryden med flutes eller grovboller.
Se alle
opskrifter med brød og boller HERMadplaner,
Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1
person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med
at lykkes i køkkenet.