Medister er en
klassiker indenfor hverdagsmad. Her afviger vi dog fra den traditionelle
opskrift og får en lidt mere spændende smag. Vi fylder pølsen med peberrod, frisk
æble og rødbede. En traditionel ret, på en ny og velsmagende måde.
Tid: 30 min, heraf
10 min i ovnen. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
2 syltede rødbeder
1 lille porre
1 æble
1-2 spsk reven
peberrod
500 g kogt medisterpølse i 4 stykker
* Fremgangsmåde
1. Hak rødbeder,
porre og æble fint.
Bland de hakkede
grønsager med peberroden.
2. Skær en dyb revne
på langs af hvert stykke pølse.
Fordel grønsagsblandingen
i revnerne.
Læg de fyldte pølser
i et ovnfast fad.
3. Steg pølserne
midt i en 250 °C varm ovn i 10 min.
4. Server de fyldte
stykker medisterpølse med kartoffelmos og letkogt broccoli.
Tips: Du kan erstatte rødbederne, med groftrevne
gulerødder, hvis du foretrækker det.
Se alle de bedste opskrifter med Pølser eller Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------