En herligt cremet svampesauce som bliver ekstra spændende, når den laves på flere forskellige
sorter svampe. Retter med pasta hitter netop nu!
Tid: 20-25 min. 4
pers.
# Ingredienser
280 g nudler eller
båndpasta
1 løg
400 g svampe, fx champignoner,
shitake og østershatte
2 spsk smør eller
margarine
2 spsk hvedemel
2 dl grønsagsbouillon
(vand + terning)
2 dl mælk
½-1 tsk salt
¼ tsk cayennepeber
½ bdt. purløg
* Fremgangsmåde
1. Kog nudlerne
efter anvisningerne på pakken.
2. Pil og hak løget.
Rens svampene og
skær dem i mindre stykker.
Champignoner kan
skives hvis de er meget store.
3. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Læg løg og svampe i og lad det stege nogle min.
Drys melet over og
rør rundt.
4. Spæd med grønsagsbouillon
og mælk, rør rundt.
Lad saucen koge ca 5
min.
Smag til med salt og
cayennepeber.
5. Skyl purløget og
hak det fint.
Rør det i saucen.
6. Lad nudlerne
dryppe af.
Læg dem i en
serveringsskål og hæld saucen over.
Bland det godt.
Giv brød og en grøn salat til.
Tips: Hvis du ikke kan tåle hvedemel, kan du lave
retten på
glutenfri pasta med Maizena
som jævning i saucen.
Se alle de bedste opskrifter med Svampe Pasta eller Grønsager
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------