Her får
mørbradstykkerne, en salt og lidt røget smag fordi de brunes i baconfedt. Her
er en virkelig lækker ret med mørbrad, det er altid godt!
Tid: 30 min, heraf
10-12 min i ovnen. 4 pers.
# Ingredienser
500 g svinemørbrad
1 pk. bacon
1 dl hvidvin
1 ds. aspargesstykker
( 300 g)
2 små eller 1 stor zucchini
1 spsk smør eller
margarine
½ tsk salt
¼ tsk peber
2 dl fløde
(1 spsk Maizena)
2-3 dl reven ost
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i 2 cm tykke skiver. Tryk dem ud med hånden.
Sno en baconskive om
hver.
2. Opvarm en
stegepande. Læg medaljonerne på og brun dem.
3. Hæld hvidvinen
ved kødet. Lad det efterstege 5-10 min
4. Lad aspargesene
løbe af.
Skyl zucchinien og del
den på langs.
Skær hver del i
trekantede stykker.
5. Smelt fedtstoffet
i en gryde.
Tilsæt asparges og
zucchini. Lad det stege et par min.
Tilsæt salt, peber
og fløde.
Lad grønsagssaucen
simre 5 min
6. Hvis saucen ser
tynd ud kan du evt. piske lidt Maizena i.
7. Hæld grønsagssaucen
i et let smurt ovnfast fad.
Læg medaljonerne i.
Riv ost over.
8. Stil fadet i
ovnen og gratiner ved 225 °C i 10-12 min.
9. Server med
råstegte kartoffelbåde og en salat.
Tips: I stedet for mørbrad kan du bruge skinkekød i
tynde skiver.
Sno bacon om og
tilbered som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------