Kardemomme, kanel,
ananas og honning giver kødet al den spændende smag, som østens køkken byder
på. Lyder det ikke godt? Nemt at forberede
Tid: 25 min. 4 pers.
# Ingredienser
600 g svinemørbrad
1 spsk olie
1 ds. ananas i tern
( 340 g)
1-2 rødløg
½ dl soya
1 spsk flydende
honning
½ tsk
kardemommekerner
1-2 kanelstænger
½ tsk rosépeber
½ tsk salt
1-2 dl ananassaft
(fra dåsen)
1-2 dl vand
1-2 skorzonerrødder
* Fremgangsmåde
1. Skær kødet i ½ cm
tykke skiver.
2. Varm olien på en
stegepande.
Læg kødstykkerne på
og brun dem på begge sider.
3. Lad ananassen
dryppe af men gem saften.
4. Pil løgene og
skær dem i tynde både.
Lad dem stege sammen
med kødet nogle min
5. Tilsæt soya,
honning, kardemommekerner, kanelstænger, rosépeber og salt.
Hæld ananassaften og
lidt vand på.
6. Skræl
skorzonerrødderne og skær dem i mindre stykker.
Læg dem i gryden sammen med ananasstykkerne.
7. Lad derefter
gryden koge 15 min.
8. Server
mørbradgryden med jasminris og icebergsalat blandet med solsikkeskud og
cherrytomater.
Tips: Hvis du ikke kan skaffe skorzonerrødder, kan
du bruge asparges i snitter.
Se alle de bedste opskrifter med Svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
Se alle de bedste opskrifter med Brød
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------