Bøfferne
pensles med sennep og vendes i rasp, før de steges. Det giver en dejlig sprød
og krydret skorpe.
Arbejdstid:
30 min. Koge/stegetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 4 personer.
#
Ingredienser til mørbradbøffer:
1
svinemørbrad
2
spsk dijonsennep
2
dl rasp
ca.
25 g smør
Bouillonkartofler:
1
kg kartofler (skrællet vægt)
3
gulerødder
250
g knoldselleri
1
løg (finthakket)
1
spsk smør
1
bouillonterning eller 2 tsk bouillonpasta
1
bundt persille (hakket)
salt
og peber
Tilbehør:
brød
*
Sådan
laver du Mørbradbøffer med bouillonkartofler:
Begynd
med kartoflerne: Skær dem i halve og derpå i 1 cm tykke skiver.
Skær
gulerødder og selleri i terninger, ca. 1 cm på hver led.
Steg
de hakkede løg blanke i en gryde med smør 2-3 min.
Tilsæt
gulerødder, selleri og kartofler.
Dæk
med vand og tilsæt bouillonterning eller bouillonpasta.
Lad
kartoflerne simre til de akkurat er møre.
Tilsæt
persille og smag til med salt og peber.
Mørbradbøffer:
Fjern sener og bimørbrad og skær mørbraden i 2 cm tykke skiver.
Pensl
bøfferne med sennep og vend dem i rasp.
Varm
en pande med smør og brun bøfferne på begge sider.
Skru
ned og steg dem yderligere et par min. på hver side.
Krydr
med salt og peber og server med bouillon kartofler og brød.
Kilde: Hjemmets bedste MAD