Logo

Mørbradbøf med bløde løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Mørbradbøf med bløde løg

 
Den helt rigtige opskrift på lækre mørbradbøffer med bløde løg, sauce og kartofler. Præcis som mormor ville have lavet den. Se hvordan du gør.
Til 4 personer. Tilberedningstid: ca ½ time

 
# Ingredienser
1 stor svinemørbrad
salt, peber fra kværn
75 g smør

2-3 løg
1 dl bouillon

 
* Tilberedning
1. Fjern hinder og fedt fra mørbraden.
Skær den i tykke bøffer, der stilles på højkant og bankes lidt flade med hånden.
Drys med salt og peber.

 
2. Brun mørbradbøfferne i 50 g smør på en pande.
Lad dem stege ca 3 min på hver side.
Tag dem af panden og hold dem varme.

 
3. Pil løgene og skær dem i skiver.
Kom resten af smørret i panden, lad det bruse af og hæld så løgene på.

Lad dem svitse ved stærk varme, til de er gyldne.
Drys godt med salt og hæld kogende bouillon ved.
Lad det koge, indtil væden næsten er fordampet.

 
4. Anret mørbrad bøfferne på et varmt fad og hæld løgene over.
Serveres straks med små hvide kartofler og agurkesalat til.

 
Tips
Har du lyst til at eksperimentere med nye krydderier til svinekød? Her er nogle forslag:
Frisk citronmelisse i gryden giver en let syrlig sauce.
Rosmarin gør retten krydret og duftende.
Kom også lidt i leverpostejen.

Eller prøv med frisk timian.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 7.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her