Appelsiner, karry,
rosiner og frisk koriander giver pastaretten et let sødligt, saftigt og
eksotisk touch. Kreolsk pasta er set med oksekødstrimler, rejer og krabbe
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 25 min.
# Ingredienser
150 g bladselleri
2 hvidløgsfed
2 små løg
2 appelsiner
250 g rigatoni (store
pastarør)
1+1 tsk karry.
2 spsk olie
50 g rosiner
1 spsk hakket frisk
koriander
* Tilberedning
1. 150 g bladselleri gøres i stand, og trådene
fjernes.
Den skæres i tynde skiver.
2 hvidløgsfed og 2
små løg skæres i smalle strimler.
2 appelsiner
skrælles sådan, at det hvide bliver fjernet fuldstændigt.
Frugtkødet skæres ud
af skillevæggene over en skål, som saften kan dryppe ned i.
2. 250 g rigatoni koges efter anvisningen på
emballagen i rigeligt letsaltet vand med 1 tsk karry.
3. I mellemtiden varmes 2 spsk olie op på en
pande, og selleri, hvidløg og løg steges let ved middel varme.
50 g rosiner
tilsættes, og 1 tsk karry drysses over.
Appelsinfileterne
tilsættes sammen med saften.
4. Vandet hældes fra pastaen, og den kommes på
panden.
1 spsk hakket frisk
koriander vendes i, og der krydres med salt og peber.
Energi pr. portion:
18 g protein, 14 g fedt, 114 g kulhydrater = 668 kcal (2797 kJ)
INFO: Rigatoni er en form for rørformet pasta med
forskellige længder og diametre med oprindelse i Italien. De er større end
penne og ziti, og nogle gange let buede.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.