Sådan bliver en
udmærket, men egentlig lidt kedelig kotelet i en håndevending forvandlet til
noget ganske særligt.
Til 2 personer. 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
1 salatløg
1 spsk olie
20 g smør
salt
1 spsk hakkede grønne
peberkorn (glas/dåse)
1 spsk hakket
persille
2 spsk reven parmesan
1 spsk rasp.
2 svinekoteletter (à
225 g)
1 spsk olie
* Tilberedning
1. 1 salatløg skæres i smalle strimler.
Steg dem lysebrune
under omrøring på en pande med 1 spsk olie og 20 g smør.
Der krydres med
salt, og 1 spsk hakkede grønne peberkorn.
1 spsk hakket persille
blandes i.
2 spsk friskreven parmesan
blandes med 1 spsk rasp.
2. 2 svinekoteletter brunes kraftigt på hver
side i 1 spsk olie.
Læg koteletterne i
et ildfast fad og fordel løgblandingen ovenpå.
Drys
parmesan-raspblandingen over.
3. Koteletterne gratineres i 12 min i den
forvarmede ovn ved 200 °C (varmluft 180 °C).
Energi pr. portion:
43 g protein. 31 g fedt, 10 g kulhydrater = 490 kcal (2054 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.