Nemme farsruller med
spændende ingefærsmag. Det er en god ide at lave en dobbelt portion og fryse
ned. Retter med hakket svinekød
hitter altid! Kan anbefales
Tid: 30 min. Rouladerne
er fryseegnede. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
500 g hakket
svinekød
1 tsk salt
2 kolde kogte
kartofler
1 æg
1 dl mælk
½ tsk peber
1-2 spsk smør eller
margarine
FYLD:
1 tsk reven ingefær
1 æble
1 grøn peberfrugt
* Fremgangsmåde
1. Bland kødet med
salt og mosede kartofler.
Tilsæt æg, mælk og
peber.
Rør det til en smidig
fars.
2. Skyl et skærebræt
med koldt vand.
3. Tryk farsen ud på
skærebrættet til en plade der er 22x32 cm.
Del den i 8 tern.
4. Riv ingefæren og
bland med skrællet, revet æble.
Skyl peberfrugten.
Udkern den og hak den fint.
5. Læg lidt
ingefær/æbleblanding og peberfrugt på hver farstern.
Rul dem sammen til
roulader med våde hænder.
6. Smelt fedtstoffet
på en stegepande.
Når det er
stegeklart, lægger du rouladerne på og steger dem gyldne.
7. Server
ingefærrouladerne med kartoffelmos, som
røres med grønne ærter og purløg.
Evt. også en salat.
Tips: Svinekødet kan erstattes med kalv og flæsk
eller hakket lammekød.
Iøvrigt som ovenfor.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket
svinekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------