Logo

Honning-citronkylling

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Honning-citronkylling

 
Citronkylling med rosmarin og honning. Kylling kan alle lide, og det lyse kød får en ekstra god smag, når det steges i ovnen sammen med citron, hvidløg og honning.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
4 personer. Er I kun to Honning-citronkylling, så halver opskriften. Arbejdstid: 15 min. Ovntid: 30 min.

 
# Ingredienser
500 g kyllingeover- eller underlår
25 g smør
1 citron
1 spsk honning
frisk rosmarin
1-2 fed hvidløg
salt og peber
500 g kartofler
Tilbehør: råkost eller varme grønsager

 
* Tilberedning
1. Tænd ovnen på 220 °C.
Smelt smørret og tilsæt citronsaft, honning, hakket rosmarin, knust hvidløg, salt og peber.

 
2. Skær kartoflerne i både og vend dem i lidt af smørblandingen i en bradepande foret med bagepapir.
Vend kyllingelårene med resten af smørret og læg dem oven på kartoflerne.
Sæt retten i ovnen ca 30 min.

 
3. Server med råkost eller varme grønsager.



Find gode opskrifter med grønsager HER

Find gode opskrifter på tilbehør HER eller en grøn salat HER
 
Årets bedste opskrifter fås på Kogebog.dk - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 5.871 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her