Logo

Grønsagsgryde med pølse

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagsgryde med pølse 

 
En varm gryde med herligt farvestrålende grønsager og vor populære røgede medister. Det er en let og billig ret at servere som hverdagsmad.
Tid: 25 min. Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.

 
# Ingredienser
400 g røget medister
1 gul peberfrugt
1 rød peberfrugt
1-2 løg
1 tsk timian
5-6 hele sorte peberkorn
2 dl vand

 
SERVERING:
cremefraiche

 
* Fremgangsmåde
1. Træk skindet af pølsen og skær den i store tern.

 
2. Skyl og udkern peberfrugterne. Skær dem i strimler.

 
3. Pil løgene og skær dem i tynde både.

 
4. Bland det grønne i en sauterpande. Rør pølsen i.
Krydr med timian og hele peberkorn. Hæld vandet på.

 
5. Lad retten koge 10 - 15 min.

 
6. Server pølsegryden med lidt cremefraiche og løse ris.

 
Tips: Lav gerne en dobbelt portion og frys en af dem ned.
Så har du en hurtig middags- eller frokostret til familien!

 

Se alle de bedste opskrifter med Pølser

Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.

 
----------- ooo OÔO ooo -----------

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 4.689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her