Ligesom på en restaurant, men lavet i en håndevending: tyndt
høvlede gulerødder, knudekål og courgetter med tomat-vinaigrette og pinjekerner
- Du får succes med denne opskrift 💖
Til 4 personer. Tilberedning:
30 min.
# Ingredienser
1 lille knudekål (ca 200 g)
1 stor gulerod (ca 100 g)
150 g courgetter
2 spsk pinjekerner
1 potte basilikum
200 g tomater
3 spsk balsamico bianco
lidt salt, peber
1 knsp sukker
1 fed hvidløg, presset
6 spsk olie
* Tilberedning
1. Et lille knudekål og en stor gulerod skrælles og
høvles eller skæres i meget tynde skiver sammen med 150 g courgetter.
Skiverne fordeles på 4 tallerkener.
2 spsk pinjekerner ristes på en pande uden fedtstof og køles af igen.
Bladene fra 1 potte basilikum nippes af og skæres i smalle
strimler.
2. 200 g tomater skæres i kvarte, udkernes og skæres
i små terninger.
3 spsk balsamico bianco, lidt salt, peber, 1 knsp sukker, 1
presset hvidløgsfed og 6 spsk olie røres sammen.
Tomater og basilikum tilsættes, og vinaigretten dryppes over
grønsagerne.
Drys pinjekernerne over til sidst.
Energi pr. portion: 3 g protein, 18 g fedt, 8 g kulhydrater
= 205 kcal (860 kJ)
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.