Indbydende bøffer
som gemmer en fin blanding af hakket løg, ansjoser og persille. Dette er en
ret, som kan tilberedes med ingredienser, som man næsten altid har i huset.
Tid: 25-30 min.
Retten er fryseegnet. Holdbarhed 3 mdr. 4 pers.
# Ingredienser
½ løg
2 spsk smør eller
margarine
1 ds. ansjosfileter (125 g)
1 bdt. persille
500 g hakket oksekød
1 dl cremefraiche
½ tsk salt
¼ tsk sort peber
* Fremgangsmåde
1. Pil og hak løget.
Svits det i
halvdelen af fedtstoffet. Lad det køle af.
2. Hak ansjoser og
persille.
Bland det hakkede med de stegte løg.
3. Tryk kødet ud til
en tynd plade.
Del den i 8
trekanter, som skal være lige store.
4. Læg en god
skefuld cremefraiche på 4 af trekanterne.
Fordel løgblandingen ovenpå.
Læg de resterende 4 trekanter øverst som låg.
Knib kanterne godt
sammen.
5. Steg de dobbelte
bøffer i resten af fedtstoffet 4 min på hver side.
Krydr med salt og
sort peber.
6. Server bøfferne
med kartoffelmos og rosenkål.
Se alle de bedste opskrifter med Hakket oksekød
Se alle de bedste opskrifter med Tilbehør
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter,
- prøv selv, Madplaner, Min kogebog,
Grill, Tøm
køleskab, Mad
til 1 person eller Mad
på 30 min.
Få gode smagsoplevelser
med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at lykkes i køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------