Denne pålægssalat kaldes også ukrainsk salat. Den findes i
mange varianter, men altid med syltede eller kogte rødbeder i en cremet
dressing. Denne opskrift er både smagfuld og frisk.
2 personer. Arbejdstid: 20 min. Kogetid: 8-10 min.
# Ingredienser til sildesalat med bladselleri og peberrod:
75 g syltede rødbeder
50 g cremefraiche 38%
1 spsk syltede kapers
lidt salt og friskkværnet peber
2-3 stilke bladselleri
1-2 spsk peberrod
75 g marinerede gammeldags modnede sild
2 skiver groft rugbrød
1 hårdkogt æg
lidt rødløg
*
Sådan laver du sildesalat med bladselleri og peberrod:
Skær rødbederne i små terninger, og bland dem med cremefraiche
og kapers.
Krydr med salt og peber.
Skær 2-3 cm af toppen af bladselleristilkene.
Læg et stykke bladselleri på hvert stykke rugbrød.
Snit resten af bladsellerien fint, og bland det i salaten
med sammen med lidt høvlet peberrod.
Afdryp sildene, skær dem i mindre stykker, og vend halvdelen
i salaten.
Anret sildesalaten på rugbrød, og pynt med resten af
sildestykkerne, æggebåde, peberrod og fintsnittet rødløg.
Her finder du flere opskrifter på dejlige frokostretter. Gå
på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys
opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD