Logo

Rosenkålssalat med æg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Rosenkålssalat med æg


Rå rosenkål er delikate, når de deles i blade eller snittes ganske fint. Vendt med en sennepsdressing og serveret med æg udgør de en fin lille forret eller frokostret. Udlad evt. æggene og server salaten som tilbehør til en varm ret.

Arbejdstid: 15 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Rosenkålssalat med æg:

1-2 æg

250 g friske rosenkål

 

Dressing:

1 skalotteløg

1 lille fed hvidløg

1 tsk dijonsennep

1 spsk sherryvineddike

1-2 spsk olie

salt og peber

Tilbehør: brød eller brødcroutoner

*

 

Sådan laver du Rosenkålssalat med æg:

Kog æggene smilende (8 min.) eller hårdkogte (10 min.).

 

Rens rosenkålene og del dem i blade snit det inderste fint.

Pil skalotteløg og hvidløg og hak dem fint.

Rør det sammen med sennep, vineddike og olie.

Smag til med salt og peber og vend rosenkålen i.

Anret på to tallerkener.

 

Pil æggene, del dem i både og læg dem på salaten.

Server med brød eller brødcroutoner.


Se flere dressinger og skønne salater her 



 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 7.355 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her