Mozzarella i carrozza, er en type stegt ostesandwich i
italiensk køkken. En lille klassisk ret
fra Italien, en slags arme riddere med mozzarella. Bare lækkert!
Til 2 personer 💖
Er du alene så halvér ingredienserne. Tilberedning: 30 min.
# Ingredienser
4 skiver toastbrød
1 kugle mozzarella
salt, peber og 1 tsk
tørret oregano.
2 æg
2 spsk mælk
4 spsk hvedemel
2 spsk parmesan
8 spsk olie
Server med
romainesalat, cherrytomater og basilikum med urte-vinaigrette (færdigkøbt)
* Tilberedning
1. Skorpen skæres af 4 skiver toastbrød.
1 kugle mozzarella duppes
tør og skæres i ca ½ cm tykke skiver.
De lægges på de to
af brødskiverne, men ikke helt ud til kanten.
Der krydres med
salt, peber og 1 tsk tørret oregano.
De andre brødskiver
lægges ovenpå.
2 æg, 2 spsk mælk og
lidt salt og peber piskes sammen.
Kanterne af brødene dyppes i det og trykkes godt sammen.
2. Brødene lægges i en flad skål og æggemælken
hældes over.
Lad dem stå og
trække lidt og vend dem en gang imellem.
4 spsk mel og 2 spsk
parmesan blandes og brødene vendes i det.
8 spsk olie varmes
op på en pande.
Brødene steges
gyldne på begge sider ved middel varme i ca 4 min.
Vend dem forsigtigt.
Server dem med
romainesalat, cherrytomater og basilikum med urte-vinaigrette.
Energi pr. portion:
29 g protein. 62 g fedt, 35 g kulhydrater = 807 kcal (3352 kJ)
INFO: Carrozza, også omtalt som mozzarella i carrozza, er en
type stegt ostesandwich i italiensk køkken. Den tilberedes ved at stege
mozzarellaost, der ligger inden i brødskiver. Det er en populær ret i
Campania-regionen i det sydlige Italien og i områder i New York City.
✅ Bliv inspireret på Kogebog.dk - prøv også Madplaner, Min
kogebog, Tøm køleskab,
Mad til 1 person eller Mad på 30 min.
Få de bedste
opskrifter med Kogebog.dk nemlig. Vi
hjælper dig med at lykkes i køkkenet.