Logo

Kalvelever med selleri-kartoffelmos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kalvelever med selleri-kartoffelmos

 
Kalvelever er billig mad og samtidig en fantastisk delikatesse. Kødet skal steges nænsomt, så det stadig er rosa indeni så smager det bedst.
Arbejdstid: 25 min. Koge/stegetid: 25 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Kalvelever med selleri-kartoffelmos:
350 g kalvelever i skiver 1 spsk olie bredbladet persille
salt og peber

 
Selleri-kartoffelmos:
350 g skrællede kartofler
350 g skrællet knoldselleri
1 spsk olie
*

 
Sådan laver du Kalvelever med selleri-kartoffelmos:
Skræl kartofler og selleri og skær dem i grove terninger.
Kog dem helt møre i letsaltet vand cirka 20 min.

 
Skyl og hak persillen.
Krydr leverskiverne med salt og peber og steg dem gyldne på en pande med olie ca. 4 min. på hver side.
Hæld vandet fra kartofler og selleri, men gem cirka 1 dl.
Mos grønsagerne med en stor gaffel eller en kartoffelstamper.
Rør lidt kogevand i mosen sammen med olie og smag til med salt og peber.

 
Server leveren med mos og hakket persille.

 
Kalvelever med selleri-kartoffelmos


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.324 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her