Logo

Bagte kartofler med svampe og rucola

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagte kartofler med svampe og rucola

 

Aftenens grønne ret er ovnbagte kartofler. Er du i bekneb for tid, kan du prikke de hele kartofler med en kødnål og forbage dem i mikroovnen i 5 min. På den måde kan du halvere ovntiden.

Arbejdstid: 20 min. Bage/stegetid: ca. 40 min Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 

# Ingredienser til Bagte kartofler med svampe og rucola:

500 g mellemstore kartofler

2 tsk olie

½ tsk rosmarin

300 g svampe, fx portobello og markchampignon

2 spsk smør

groft salt

1 bakke rucola

 

Tilbehør:

syrnet fløde 9% og evt. brød

*

 

Sådan laver du Bagte kartofler med svampe og rucola:

Tænd ovnen på 200 °C.

Skrub kartoflerne rene og skær dem i halve.

Læg dem på en bageplade med bagepapir, pensl dem med olie og drys med rosmarin.

Bag kartoflerne møre i ovnen ca. 40 min.

 

Rens svampene og skær dem i skiver.

Steg dem på en varm pande med smør 5-8 min.

Drys de bagte kartofler med salt og anret med de stegte svampe og syrnet fløde.

Drys med rucolasalat og spis evt. brød til.

 

Her finder du flere opskrifter på dejlige svampe. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.   

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 8.567 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her