Logo

Æggekage med champignon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Æggekage med champignon


Skøn æggekage med fyld af en rest kogte kartofler, svampe, som sammen med løg og bacon, giver masser af smag. En god æggekage opskrift

Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 20 min. 2 personer. Er du alene så halver portionen.


# Ingredienser til Æggekage med champignon:

150 g bacon i terninger

1 løg

250 g champignoner

250 g kogte kartofler

2 dl mælk

2 spsk hvedemel

2 æg

salt og peber

purløg

Tilbehør: groft brød

*

 

Sådan laver du Æggekage med champignon:

Pil løget og hak det fint.

Rens champignoner og skær dem i skiver.

Skær de kogte kartofler i terninger.

Steg baconterninger og løg på en pande og tilsæt champignonerne.

Steg under omrøring 5 min., krydr med peber og vend kartoflerne i.

Ryst/pisk mælk sammen med melet og tilsæt æg, salt og peber.

Hæld æggemassen på panden og lad æggekagen stivne ved svag varme på komfuret eller i ovnen.

Server med masser af fintsnittet purløg og groft brød.

 


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 11.110 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her