Hvis der er kyllingelår på tilbud, så steg blot en større
portion. Både kyllingelår og råkost er garanteret velkomne i næste dags
madpakke.
Arbejdstid: 20 min. Bagetid: 30 min. Ikke fryse-egnet. 2
personer. Er du alene så halver portionen.
# Ingredienser til Stegte kyllingelår med råkost:
4-6 kyllingeunderlår
2-3 spsk hvedemel
1-2 tsk karry
1 dl kærnemælk
salt og peber
Råkost:
4 gulerødder
1 æble
2 spsk æbleeddike
2 spsk rosiner
Tilbehør: groft brød
*
Sådan laver du Stegte kyllingelår med råkost:
Tænd ovnen på 200 °C.
Bland mel med karry, salt og peber.
Vend først kyllingelårene i kærnemælk og derefter i krydret
mel.
Læg dem i en lille bradepande med bagepapir og sæt dem i
ovnen ca. 30 min.
Vend dem en gang undervejs.
Server med råkost: Skrub eller skræl gulerødderne og riv dem
groft.
Vask æblet og riv det groft.
Vend det sammen med æbleeddike og rosiner.
TIPS: Mere sulten? Bag nogle kartoffelbåde samtidig med kyllingen
og giv evt. en kold dip til.
Kilde: Hjemmets bedste MAD