Denne opskrift på hjemmelavet pizza er meget nem og lækker
at servere.
Arbejdstid:
20 min. Bagetid: 20 min. Ikke fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver
portionen.
Denne skønne grønne pizza kan også serveres som grønt
tilbehør og rækker da til 4-6 personer.
# Ingredienser til Spinatpizza:
400
g frossen hel spinat
1
rødløg (finthakket)
1
fed hvidløg (finthakket)
1
spsk olie
1
æg
100
g revet ost
1
rulle færdig pizzadej (400 g)
salt
og peber
* Sådan laver du Spinatpizza:
Tænd
ovnen på 225 °C.
Lad
spinaten tø op.
Pres
væden af den og hak den groft.
Sauter
finthakket rødløg og hvidløg bløde i en gryde med olie og vend spinaten i.
Varm
det hurtigt igennem og krydr med salt og peber.
Hæld
det over i en skål og lad det køle lidt af.
Pisk
ægget sammen med halvdelen af osten og vend det sammen med spinaten.
Rul
dejen ud på en bageplade med bagepapir og læg spinaten på, så der holdes en
kant fri.
Drys
med resten af osten og bag pizzaen i 18-20 min.
TIPS:
Lav din egen pizzadej:
Rør
15 g gær ud i 2 dl lunkent vand og tilsæt 300 g pizzamel, 1 spsk olie og 1 tsk
salt.
Ælt
dejen 5-10 min. og lad den hæve til dobbelt størrelse ca. 1 time.
---
Her finder du flere opskrifter på dejlige pizzaer. Gå på opdagelse og find
inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din
vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
Kilde: Hjemmets bedste MAD