Logo

Hakkebøf med sursøde løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Hakkebøf med sursøde løg


De bløde løg har fået et asiatisk tvist med soja og ingefær. Lidt marmelade og sukker giver sødme, og lidt vineddike runder af.

Arbejdstid: 20 min. Koge/stegetid: 20 min. Fryse-egnet. 2 personer. Er du alene så halver portionen.

 
# Ingredienser til Hakkebøf med sursøde løg:
300 g hakket oksekød
15 g smør
 
Sur/søde løg:
2 store løg (fintsnittet)
15 g smør
1 fed hvidløg (finthakket)
10 g frisk ingefær (finthakket)
1 spsk sojasauce
2 spsk abrikosmarmelade
1 spsk sukker
1 spsk vineddike
3 spsk vand
salt og peber
 
Tilbehør:
kartofler
hakket persille
*

 
Sådan laver du Hakkebøf med sursøde løg:
Steg løgene bløde i smør ca. 8 min.
Tilsæt hvidløg og ingefær og steg 1 min.
Tilsæt de øvrige ingredienser og lad løgene simre til væsken næsten er kogt ind.
Smag til med salt og peber.
 
Ælt kødet sammen med salt og peber og form det til 2 bøffer.
Steg dem på en varm pande med smør 4-5 min. på hver side.
Server med sursøde løg, kartofler og persilledrys.
 
Her finder du flere opskrifter på dejlige hakkebøffer. Gå på opdagelse og find inspiration i vores mange opskrifter, tips og idéer.
Giv opskriften din vurdering. ... Vælg hvor mange smileys opskriften skal have og klik knappen.
 


 
Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 8.433 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Har du en airfryer?
Effektiv reklame - klik her