Tilbehør behøver aldrig at blive kedeligt, når de som her omfatter en bred vifte af ideer og råvarer fra hele verden.
Kuverter: 6
# Ingredienser
750 g rosenkål
3 skiver bacon
125 g smør
1,2 dl knuste mandler
Sort peber efter smag
* Tilberedning
1. Skær rosenkålene rene og kasser misfarvede blade.
Kog eller damp dem i omkring 8 min, indtil de er møre.
Afdryp dem godt.
2. Hak baconskiverne fint og kasser sværen.
Steg dem i en pande, indtil den er sprød og gyldenbrun.
Tag baconen af panden og stil den til side.
3. Tilsæt smørret i panden sammen med mandlerne.
Svits det under konstant omrøring, indtil smør og mandler er
let brunede.
Tilsæt rosenkål og peber og bland ingredienserne godt.
Svits det, indtil rosenkålene er gennemvarme.
Læg dem på et serveringsfad og drys med ristet, hakket
bacon.
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv også Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.