Logo

Hvad betyder tomme (tome), når man taler om oste?

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En ret, der kombinerer smeltet ost og kartoffelmos.

*Små oste, der laves på små gårde

En Tomme lavet på mønsk jerseymælk fra Bomgården

Tomme er en betegnelse for en gruppe oste fra Savoie i det østligste Frankrig.

 
Svar: Små oste, der laves på små gårde. Tomme, lejlighedsvis stavet Tome, er en type ost og er et generisk navn, der gives til en osteklasse produceret hovedsageligt i de franske alper og i Schweiz. Det kan fremstilles af ko, moderfår eller gedemælk. Tomme betegner en lav cylindrisk ost.


Hvad betyder tomme (tome), når man taler om oste?

 

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.070 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her