Logo

Grønsagspilaff - prøv Kogebog.dk først 💘

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Grønsagspilaff - prøv Kogebog.dk først 💘

 
Denne risret er hurtigt lavet, og den ser festlig og indbydende ud, fx som tilbehør til Boeuf stroganoff. Bedst 24 timer i døgnet
Forberedelsestid 10 min. Tilberedning 30 min. Let. Til 4-6 pers.

 
# Ingredienser
20 g smør
I løg, finthakket
200 g langkornede ris
31/i dl hønsebouillon (se side 63) 1h gulerod, skrællet og i små tern bouquet garni (se side 63)
I courgette (finthakket)
50 g frosne fine ærter, optøede

 
* Tilberedning
1. Smørret smeltes i en stor tykbundet gryde, og løgene sauteres i 1 min, til de er bløde.
Tilsæt risene og rør godt rundt, så smørret fordeles jævnt.
Hæld bouillonen over risene og tilsæt gulerod og bouquet garni.
Det hele bringes i kog, og der skrues ned for blusset.
Læg låg på gryden og lad pilaffen simre i ca. 25 min, til risene er møre, og al væden er opsuget. Fjern den brugte bouquet garni.

 
2. Vend hakket courgette og optøede ærter ind i retten.
Læg låget på igen og lad retten stå i 3-4 min, inden den serveres, fx til Boeuf stroganoff.
 
Se alle de bedste opskrifter med Gryderetter

 
✅ Her er kogebogen med nemme opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill, Tøm køleskab, Mad til 1 person eller Mad på 30 min.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.400 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her