Logo

Bagt ananas med appelsin og Campari

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bagt ananas med appelsin og Campari

 

Desserten er frisk ananas bagt med appelsinsaft og Campari

Arbejdstid: 20 min. Bagetid: ca. 20 min. Ikke fryse-egnet.

 

# Ingredienser til Bagt ananas med appelsin:

1 ananas

2 dl frisk appelsinsaft

2 dl Campari

1½ dl piskefløde

1 spsk flormelis

½ vaniljestang (kornene)

 

* Sådan laver du Bagt ananas med appelsin:

Skær toppen af ananassen.

Skræl den, skær den i kvarte og skær stokken væk.

Skær ananas ud i stykker og læg dem i et ovnfast fad. Hæld appelsinsaft og Campari i fadet og dæk det til med alufolie.

Bag i 15-20 min. ved 200 °C.

Bland fløde med flormelis og vaniljekorn og pisk det til blødt skum.

Server den bagte ananas med vaniljeskummet.

 

Se flere dejlige desserter her

 

Bagt ananas med appelsin og Campari


 

Kilde: Hjemmets bedste MAD

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.461 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Du kan vælge Måltid og få aftensmad, frokost osv. eller Metode og få grill, gryde, ovn osv. eller Bagværk og få brød, boller og lagkage osv. eller omregner mellem gram, liter og udenlandske mål - der er er meget at vælge imellem - Eller prøv en af vores mange opskrifter med Airfryer
Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her