Her får du let coleslaw i flere spændende udgaver. Fx
Klassisk, Broccoli-coleslaw, med æble, Asiatisk coleslaw eller Rødkålssalat med
kokosdressing – det bedste tilbehør
Forberedelse: 10
min. 4 personer.
# Ingredienser
200 g rødkål
2 gulerødder
1 bundt frisk
basilikum
50 g bønnespirer
2 spsk sesamfrø
2 dl kokosmælk
2 spsk limesaft
2 spsk soja
* Tilberedning
Skyl kålen, og skær
den i fine strimler.
Skræl og riv
gulerødderne.
Læg et par
basilikumblade til side, og hak resten.
Bland kål,
gulerødder, bønnespirer og hakket basilikum.
Rist sesamfrø på en
pande, til de er gyldne.
Bland kokosmælk med
limesaft og soja. Hæld over salaten.
Drys med de ristede
sesamfrø og hele basilikumblade. Servér.
Klassisk coleslaw
Anvend ½ hvidkål og 3 gulerødder, men udelad bønnespirer.
Tilsæt 1 spsk rosiner, udblødt lidt i varmt vand.
Broccoli-coleslaw
Udskift kokosmælk med 2 spsk fløde og 1 spsk fromage frais.
Udelad soja, og udskift bønnespirer med 100 g broccoli.
Coleslaw med æble
Tilbered salaten med ½ hvidkål og 1 æble skåret i tern.
Udskift basilikum med blade fra en stilk timian.
Asiatisk coleslaw
Udskift kokosmælk med yoghurt naturel, soja med 1 tsk let
ristet,
hel spidskommen, og basilikum med frisk koriander.
Se alle de bedste opskrifter med Forretter Suppe
Hovedret Tilbehør Desserter
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner,
Min kogebog, Grill,
Tøm
køleskab, Mad til 1 person
eller Mad på 30 min.
Få gode smagsoplevelser med Kogebog.dk. Vi hjælper dig med at få succes i
køkkenet.
----------- ooo OÔO ooo -----------