Denne lette opskrift giver dig en luftig, lækker chokolademousse,
som du vil elske. Det er en dessertklassiker for chokoladeelskere.
Tilberedningstid: 15
min. Køleskab: 4 timer. Til 4 personer.
# Ingredienser
200 g chokolade
4 æg
75 g sukker
1 knsp salt
*
Tilberedning
1. Kom æggeblomme og
hvide i hver sin skål. Pisk hviderne stive.
2. Knæk chokoladen i
en lille gryde og sæt den i et vandbad (se Bain-marie.)
i en større gryde,
så chokoladen smelter.
Bland sukkeret med
æggeblommerne og kom cremen i chokoladen,
når den er taget af
blusset.
3. Bland forsigtigt
æggehviderne i chokoladen med en træske.
4. Fordel moussen i
4 glas.
Lad den stå 4 timer
i køleskab og server den kold.
Se alle de bedste opskrifter med Chokolademousse
✅ Her er kogebogen med nemme
opskrifter, - prøv selv, Madplaner, Min kogebog, Grill,
Tøm køleskab, Mad til 1 person, Børnekokke eller Mad på 30 min.